ADRIÀ LAMELAS

Adrià Lamelas: “Crearem la regidoria de Benestar Animal a Lloret de Mar”

El candidat a l’alcaldia pel PSC a Lloret de Mar, Adrià Lamelas, ha assegurat que, si assumeix l’alcaldia del municipi, crearà una nova regidoria que es dedicarà, gairebé en exclusiva, a vetllar pel benestar de tots els animals de la vila.

Després d’haver-se reunit amb diversos veïns i amb col·lectius animalistes de Lloret de Mar, el candidat a l’alcaldia del municipi pel PSC, Adria Lamelas, ha assegurat que “Lloret necessita més que mai una àrea que treballi per la cura i el benestar dels animals que habiten a la vila”.

Som plenament conscients que hi ha temes que no poden esperar. A ningú li agrada trobar-se excrements a la porta de casa o colònies de gats descontrolades. No podem tolerar l’abandonament de mascotes i cal treballar per a crear noves zones on persones i animals puguin passar estones agradables així com fomentar l’accés d’animals a zones on, a dia d’avui, tenen prohibida l’entrada”.

En aquest sentit, Lamelas també ha afegit que “sabem com reduir a pràcticament zero els excrements a la via pública. Censarem a través d’ADN tots els gossos de Lloret. Una mesura que ja han implantat ciutats com Màlaga o Santa Eulària des Riu, a Eivissa. D’aquesta manera, analitzant qualsevol resta orgànica, podrem detectar quin propietari ha deixat aquell residu al carrer sense recollir i sancionar-lo”.

Finalment, Lamelas també ha volgut deixar clar que “A Lloret cada vegada són més les persones que s’animen a ampliar la família amb una mascota. Els animals han de ser éssers de ple de dret i, com a éssers dependents que són, ens correspon a tots garantir-ne el benestar i fomentar una bona convivència amb tota la ciutadania”.

La convivència, la defensa i la protecció dels animals és una carrera de fons en la qual Lamelas vol començar a treballar amb el suport de totes les entitats i el voluntariat del municipi

“Vull que Lloret de Mar sigui pioner i referent pel que fa a polítiques de benestar animal a la Costa Brava. Amb un compromís que ja ha començat i en el que seguiré treballant des de l’Ajuntament”, ha explicat.