ADRIÀ LAMELAS

Adrià Lamelas: “implementarem contenidors mòbils al municipi quan assumim l’alcaldia de Lloret”

“Fa anys que tant veïns com empresaris del nostre municipi reclamen un canvi en el model de contenidors que tenim a la nostra vila. No pot ser que hi hagi contenidors voluminosos al davant de les terrasses dels bars i restaurants de Lloret. No ens podem permetre que la façana marítima de Lloret, els barris i el casc antic estiguin plens de contenidors durant les 24 hores del dia”, ha comentat Lamelas.

D’altra banda, el candidat del PSC ha assegurat que, en cas d’assumir l’alcaldia, posarà en marxa alternatives que ja funcionen a municipis com Reus o Platja d’Aro, on fa anys que treballen amb el que es coneix com a ‘illes emergents’. Un sistema que permet recollir tots els contenidors de manera que, durant les principals hores del dia, els carrers queden buits i, al vespre, un camió els col·loca a les seves respectives ubicacions per tal que veïns i comerços hi puguin dipositar els seus residus.

“Lloret de Mar demana un canvi. La neteja i l’estètica urbana de Lloret de Mar, demana un canvi”, ha sentenciat Lamelas.