ADRIÀ LAMELAS

El PSC de Lloret fa oficial la llista electoral amb Adrià Lamelas al capdavant

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Lloret de Mar ha presentat avui la seva llista electoral per a les properes eleccions municipals, amb el candidat Adrià Lamelas com a cap de llista. La candidatura està formada per persones il·lusionades i amb un perfil plural i transversal, amb representació de diferents àmbits i sectors de la societat lloretenca.

El projecte compta amb el suport de l’exalcalde Josep Sala i excandidats com Antonio Lorente, que han destacat la importància de la unitat i la cohesió per fer front als reptes que afronta el municipi. “Aquesta llista representa la diversitat i la inclusió que caracteritzen Lloret de Mar, i estem compromesos amb el benestar de totes les persones que viuen i treballen aquí”, ha afirmat Sala.

El candidat actual, Adrià Lamelas, ha destacat la importància de treballar per un Lloret més sostenible, amb una gestió municipal transparent i participava. “Volem posar en valor el potencial de Lloret de Mar i de les persones que el conformen. Treballarem per construir un futur amb una temporada més llarga en una vila més neta, agradable, segura i millor per a tothom”, ha afegit Lamelas.

El lema de campanya del PSC de Lloret, “El Lloret que ens mereixem“, és una crida a la participació ciutadana i a la construcció d’un municipi més just i inclusiu per a tothom. “La nostra llista està a l’alçada de les persones que fan possible Lloret de Mar, i volem treballar de la mà de la ciutadania per aconseguir els nostres objecius”, ha conclòs Lamelas.

El PSC de Lloret treballa intensament per aconseguir el suport de la ciutadania i així poder dur a terme les seves propostes i projectes. “Amb la nostra candidatura, volem oferir un projecte sòlid i compromès amb el benestar de la gent, i treballar per fer realitat el Lloret que ens mereixem”, ha conclòs el candidat.

El projecte socialista presentarà tota la candidatura i el seu programa electoral en les properes setmanes en un espai que comunicarà properament.