ADRIÀ LAMELAS

El PSC de Lloret transformarà el Parc de Can Buc de El Rieral

La candidatura d’Adrià Lamelas proposa una remodelació integral del Parc de Can Buc de El Rieral amb un projecte que té com a objectiu fer de Lloret una ciutat més sostenible i agradable per a les famílies del municipi.

El PSC contempla amb aquest projecte la creació d’un nou pulmó verd dotat d’un equipament que permetrà oferir un espai on poder passejar, jugar i aprendre

La transformació del parc s’inclou dins del pla de reconversió urbanística que proposa el PSC per a tot el municipi i inclourà la creació d’un espai interactiu i educatiu que permetrà als visitants conèixer i comprendre la natura i la biodiversitat d’aquest entorn i de la Costa Brava. A més, l’agrupació socialista també proposa renovar la vegetació i millorarar l’accessibilitat i la il·luminació del parc per aconseguir un espai més atractiu, segur i acollidor per als veïns i veïnes de la vila. 

El Parc de Can Buc és un exemple de com podem transformar la nostra vila en un lloc més agradable i saludable per a tothom. Amb la remodelació que proposem, volem oferir un parc referent a la Costa Brava, respectuós amb el descans dels veïns i adaptat a les necessitats de les famílies“, ha explicat Adrià Lamelas, candidat a l’alcaldia de Lloret pel PSC. 

El parc es convertiria així en un espai únic a Lloret, amb una amplia oferta d’actvitats per a totes les edats, i en un lloc per passejar i gaudir de la natura en família i amics. “El nostre compromís amb les persones que fan possible el dia a dia al nostre municipi i amb el desenvolupament sostenible de la vila és ferm, per això treballarem pel Lloret que ens mereixem”, ha sentenciat el candidat socialista.