ADRIÀ LAMELAS

El PSC fitxa Adrià Lamelas per liderar Lloret de Mar

Lamelas encapçalarà la llista en les properes eleccions municipals

La Federació del PSC de les Comarques Gironines presentarà al pròxim Consell de Federació la proposta d’Adrià Lamelas per ser el nou candidat del PSC de Lloret de Mar a les properes eleccions municipals. La federació creu que “Lamelas reuneix totes les capacitats i lideratge necessari per construir un projecte transversal, progresista, que doni respostes i solucions a tots els veïns i veïnes, amb la valentia de guanyar les eleccions municipals a Lloret al 2023.”

Amb aquesta decisió el partit tanca una etapa convulsa per encetar-ne una de nova,  amb l’esperança, el canvi i la regeneració necessària, per donar un nou impuls al PSC de Lloret de Mar.

Adrià Lamelas és consultor d’empreses i d’entitats públiques, emprenedor en el món educatiu i de lleure i involucrat en el teixit associatiu del municipi. Té estudis en direcció d’empreses,  postgrau en Lideratge i Governança Local. Lamelas ha acceptat aquest encàrrec “amb molta responsabilitat, humilitat, motivació, compromís, i amb la convicció de construir un equip competent, transversal i amb ganes de treballar i gestionar els canvis que la vila té pel davant”. Destaca el caràcter municipalista i progressista del seu equip, confia en la regeneració d’aquest projecte i s’encara a guanyar les properes eleccions municipals.