ADRIÀ LAMELAS

El PSC inclou a les negociacions dels pressupostos de Catalunya una partida que permeti la creació d’un nou Institut Escola a Lloret de Mar

El candidat a l’alcaldia de Lloret de Mar pel PSC, Adrià Lamelas, celebra haver aconseguit que el partit hagi inclòs una partida concreta per a la creació d’un nou Institut Escola a Lloret de Mar en el plec de condicions amb què s’estan negociant els pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

La xifra que s’ha demanat està inclosa dins de l’apartat d’Inversions pel territori i permetrà iniciar els treballs pertinents per poder construir un nou Institut Escola a Lloret de Mar.

Lloret necessita canvis urgents en molts aspectes, però sobretot en matèria educativa. Les escoles del nostre municipi no poden seguir tan tensionades. Lloret no ha deixat de créixer, però les places educatives segueixen sent insuficients. Un nou equipament educatiu és primordial per al benestar d’alumnes, professors i famílies”, ha comentat Adrià Lamelas.

Durant les properes hores es farà pública la resolució d’aquestes negociacions i el PSC de Lloret de Mar espera poder celebrar que ERC trobi igual de necessària aquesta inversió al municipi.