ADRIÀ LAMELAS

El PSC presenta la seva proposta de transformació per la riera de Lloret

El candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per a les properes eleccions municipals, Adrià Lamelas, ha presentat avui la seva proposta per transformar la riera de Lloret de Mar.

El projecte de Lamelas té com a objectiu pacificar i humanitzar la riera, convertint-la en un espai molt més amable, útil i sostenible. L’objectiu, segons han explicat des de la formació, és integrar la riera de Lloret en el dia a dia dels lloretencs i evitar que, com fins ara, divideixi barris.

La proposta de Lamelas es basa en una riera molt més verda, amb vida, amb terrasses i amb equipaments infantils. Així, es vol crear un espai de trobada per a tots els veïns i veïnes, on puguin gaudir d’un passeig agradable, fer esport o simplement relaxar-se.

“Volem transformar la riera de Lloret en un lloc ple de vida, en un espai per a tothom. Un lloc on els veïns i veïnes puguin trobar-se, gaudir del seu temps lliure i, al mateix temps, contribuir a la sostenibilitat del nostre municipi”, ha explicat Lamelas.

A més, el candidat del PSC també ha destacat la importància de fomentar la mobilitat sostenible a través de la riera de Lloret. “Volem integrar aquest espai en el dia a dia de tots el veïns. Serà un espai, peatonal i pacificat, per on tothom podrà circular a peu, o en bicicleta.

En resum, la proposta de transformació de la riera de Lloret de Mar presentada per Adrià Lamelas té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels ciutadans, fomentar la sostenibilitat i crear un espai verd, agradable i útil per a tothom.